Апартаменти за продажба в нова Бутикова сграда “VICTORIA HOMES “, гр. Бургас, ж.к. “Меден рудник”, з. А

Кликнете върху някой етаж, за да разгледате скиците и да проверите за наличност.

     

                            ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! – БЕЗ КОМИСИОННА!

 

   “ХОУМСТЕД” продава апартаменти в малка Бутикова сграда “Victoria Homes” находяща се в гр. Бургас ж.к. Меден рудник, з.А с топ локация.

Обекта локализиран в най-предпочитаната з.А на комплекс в близост до Четвърто районно управление на метри от детска градина “Славейче” и СОУ “Петко Росен”. В района има множество хранителни магазини, заведения за хранене, кафенета, денонощна аптека, болница, спирки на градския транспорт и много други удобства. Сградата ще се откроява с модерна архитектура и с висококачествените материали, които ще се вложат в построяването ѝ. Строителя е заложил на вече утвърдени марки, като Wienerberger, Baumit, висококачествена 6 камерна дограма с троен стъклопакет и др., които да осигурят безпроблемната експлоатация и оптималната енергийна ефективност на жилищата.

Проектът е разпределен на 7 нива с луксозен асансьор, от които един сутерен, един партерен и шест жилищни етажа. В сградата има общо 12 двустайни, 6 тристайни и един 4 стаен апартамент. 12 външни паркоместа, 3 закрити паркоместа, 2 единични и 2 двойни гаражи, които се продават отделно.

Апартаментите се предлагат в степен на завършеност по БДС (до тапа).
Тераси: под – гранитогрес и отводнителен сифон, алуминиеви парапети по проект.
Дограма за прозорците – ПВЦ дограма, с шесткамерен профил – екологичен и незапалим с троен 52мм стъклопакет, противошумен, топлоизолиращ и четири сезона.
Входни врати – блиндирани с модерен дизайн, монтирани с брави и дръжки.
Фасадата на сградата ще бъде с елегантен и модерен стил, които подчертават малките детайли.

Сградата е изпълнение на една от водещите строителни компании в града, еталон за качествено строителство.

При желание от страна на купувача можем да изготвим индивидуален интериорен проект чрез виртуална разходка, за да се види как би изглеждал апартамента обзаведен още преди да е построен.

Схема на плащане:

10 хил лева се заплащат на предварителен договор и останалата сума се заплаща на Акт 14, след което се прехвърля имота на новия собственик.

Агенцията разполага със Свидетелство за дистанционно управляващ пилот и експлоатация на БЛС (безпилотни летателни системи) от Главна дирекция Гражданска Въздухоплавателна Администрация съгласно изискванията на Регламент за изпълнение (ЕС) 2019/947. Всички въздушни заснемания се планират и извършват съгласно законодателството на Република България и ЕС.

 

За по-подробна информация и огледи не се колебайте да ни позвъните на посочените по-долу телефонни номера:
📱 0888 280 280
📱 0887 470 470
☎️ 056 71 71 71