Продай или отдай недвижим
имот с Хоумстед

Имате имот за отдаване под наем или продажба? Ние знаем как да го направим бързо, лесно и без излишни огледи!

Връзка с нас

Оглед и заснемане

Мащабна реклама

Сделка


Заснемане на 360-градусова виртуална обиколка 

Хоумстед е единствената агенция за недвижими имоти в България, която предлага професионално заснемане на 360-градусови виртуални разходки на всички имоти, които предлага. Иновативната технология позволява на потенциалните купувачи/наематели да:

  • Разгледат апартамента във виртуална реалност, все едно са на истински оглед
  • Мерят площта на стаите, като по този начин се ориентират в точната квадратура
  • Видят 3D виртуална схема на имота, която ще ги ориентира за точното разпределение и големина на помещенията

По този начин спестяваме излишни огледи от потенциални купувачи, които в действителност нямат интерес към имота и биха се отказали при физически оглед. Така оставяме ежеседмичните огледи с десетки хора, които си търсят ново жилище в историята и същевременно достигаме до повече потенциални купувачи/наематели.


Изготвяне на пазарен анализ

В случай, че искате да получите професионално консултиране за цената на Вашия имот ние можем да извършим сравнителен анализ на база реални сделки, направени в последните 6 месеца за имоти със сходни характеристики в същия район. Това е предимство, когато искате да получите обективна оценка на пазарните условия, тъй като се сравняват реално осъществени сделки на продажни, а не офертни цени. 

В Хоумстед определяме цената заедно с клиента, като винаги правим препоръки на база срока, в който бихте искали да намерите купувач или наемател. Разбира се, крайното решение зависи винаги от Вас и офертата ще бъде обявена с цената, която сте избрали. 


Пълно подготвяне на документите за сделката

С нас не се налага да мислите за нищо – нашите консултанти ще извадят всички необходими документи за приключването на сделката (скица, данъчна оценка, проверки за тежести и др.), а екипът на Хоумстед от опитни юристи ще подготви необходимите договори – договор за наем/предварителен договор с всички условия, посочени от Вас. Всички тези документи ще Ви бъдат представени за преглед преди сделката от Вашия личен брокер за въпроси, коментари и редакции и след това ще бъдат попълнени с предварително проверените от нас данни на купувача/наемателя. По този начин:

Спестявате време от редене по опашки в различните институции
Получавате сигурност, че клаузи от договора няма да се окажат невалидни
Няма риск да станете жертва на имотна измама

Имате въпрос или искате да започнем?

Разкажете ни за Вашия недвижим имот! Можете да се свържете с Хоумстед на един от телефоните по-долу (в зависимост от града, където се намира имотът), по email или чрез контактната форма. 

Обадете ни се

Офис гр. София: 📱 0887 470 470 ☎ 02 4 440 440

Офис гр. Пловдив: 📱 0889 210 210 

Офис гр. Бургас:  📱 0888 280 280 ☎ 056 71 71 71

Пишете ни

email: [email protected]

или попълнете базова информация за недвижимия имот в контактната форма отдясно и наш консултант ще се свърже с Вас до няколко минути