Продай или отдай недвижим
имот с Хоумстед

Имате имот за отдаване под наем или продажба? Ние знаем как да го направим бързо, лесно и без излишни огледи!

Връзка с нас

Оглед и заснемане

Мащабна реклама

Сделка   Заснемане на 360-градусова виртуална обиколка 

   “ХОУМСТЕД” е иновативна агенция за недвижими имоти в България, която професионално заснема обектите с дрон, високотехнологични камери и изработва 360-градусови виртуални разходки.

Предлагаме на клиентите си безплатно, чрез Виртуален стейджинг да изготвим персонален проект за обзавеждане.

Съвременната технология позволява на потенциалните купувачи/наематели да:

   • Да разгледат апартамента във Виртуална реалност, като на истински оглед
   • Да мерят площта на стаите с точност до 98%
   • Да видят 3D виртуална схема на имота, по която ще се ориентират за разпределението на помещенията
   • Да обзаведем виртуално по техен вкус бъдещия им дом

С Виртуалните разходки спестяваме времето и излишните огледи на нашите клиенти, които на място не биха проявили интерес към имота. С този метод на 360° предлагане на обектите за продажба достигаме до реалните купувачи.

Агенцията разполага със Свидетелство за успешно преминато обучение на дистанционно управляващ пилот и експлоатация на БЛС (безпилотни летателни системи) от Главна дирекция Гражданска Въздухоплавателна Администрация съгласно изискванията на Регламент за изпълнение (ЕС) 2019/947. Всички въздушни заснемания се планират и извършват съгласно законодателството на Република България и ЕС.

Ако имате въпроси или искате допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас:
0888 280 280/ 0887 470 470/ 056 71 71 71

 

Изготвяне на пазарен анализ

В случай, че искате да получите професионално консултиране за цената на Вашия имот ние можем да извършим сравнителен анализ на база реални сделки, направени в последните 6 месеца за имоти със сходни характеристики в същия район. Това е предимство, когато искате да получите обективна оценка на пазарните условия, тъй като се сравняват реално осъществени сделки на продажни, а не офертни цени. 

В Хоумстед определяме цената заедно с клиента, като винаги правим препоръки на база срока, в който бихте искали да намерите купувач или наемател. Разбира се, крайното решение зависи винаги от Вас и офертата ще бъде обявена с цената, която сте избрали. 


Пълно подготвяне на документите за сделката

С нас не се налага да мислите за нищо – нашите консултанти ще извадят всички необходими документи за приключването на сделката (скица, данъчна оценка, проверки за тежести и др.), а екипът на Хоумстед от опитни юристи ще подготви необходимите договори – договор за наем/предварителен договор с всички условия, посочени от Вас. Всички тези документи ще Ви бъдат представени за преглед преди сделката от Вашия личен брокер за въпроси, коментари и редакции и след това ще бъдат попълнени с предварително проверените от нас данни на купувача/наемателя. По този начин:

Спестявате време от редене по опашки в различните институции
Получавате сигурност, че клаузи от договора няма да се окажат невалидни
Няма риск да станете жертва на имотна измама

Имате въпрос или искате да започнем?

Разкажете ни за Вашия недвижим имот! Можете да се свържете с Хоумстед на един от телефоните по-долу (в зависимост от града, където се намира имотът), по email или чрез контактната форма. 

Обадете ни се

Офис гр. Пловдив: 📱 0889 210 210 ☎ 032 355 355

Офис гр. Бургас:  📱 0888 280 280 ☎ 056 71 71 71

Пишете ни

email: [email protected]

или попълнете базова информация за недвижимия имот в контактната форма отдясно и наш консултант ще се свърже с Вас до няколко минути