BLACK HILL

Нова сграда  в ж.к. “Меден рудник”, з. В, гр. Бургас

Кликнете върху някой етаж, за да разгледате скиците и да проверите за наличност.

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! – БЕЗ КОМИСИОННА!
 

Следете тук за всеки един етап от строителството:

Имаме удоволствието да Ви представим нов жилищен проект – модерен, практичен и създаден с мисъл за Вашето удобство в един от най-перспективните и динамично развиващи се райони на гр. Бургас, ж.к. “Меден рудник”.

Сградата впечатлява с иновативната си архитектура, умело съчетаваща естетика и практичност. Просторните и светли апартаменти предлагат разнообразни разпределения, които перфектно отговарят на нуждите на съвременното семейство. Във всяко жилище е вложено специално внимание към всеки детайл, за да се гарантира комфорт за всички обитатели. Пространствата са проектирани с мисъл за Вашите нужди, създавайки идеалната среда за живеене.

Основни акценти на проекта:

✅ Сградата ще е разположена в зона “В” на ж.к. Меден Рудник, в близост са основни инфраструктурни точки, магазини, супермаркети, училище, детски градини, паркове, спортни съоръжения и обществени транспортни връзки, които ще осигурят на жителите ѝ удобен и комфортен начин на живот.

✅ Прозорци с големи размери, които позволяват максимално проникване на естествена светлина, създавайки светли и уютни жилищни пространства.

✅ Използване на висококачествени материали и нови технологии, които да осигурят дълготрайност и ниски експлоатационни разходи, което прави жилищата икономически изгодни и устойчиви във времето.
Модерни асансьори, осигуряващи бърз и лесен достъп до всички етажи на сградата. Зелени площи и детска площадка, създадени за безопасна игра и отдих на открито.

✅ Качествена дограма и изолация, които да осигурят отлична шумоизолация и енергийна ефективност, гарантирайки ниски енергийни консумации през всички сезони.

Видове Апартаменти и разпределения:
✅ 4 бр. ателиета подходящи за студенти, млади професионалисти или като инвестиция за отдаване под наем.
✅ 39 бр. двустайни апартаменти: Перфектен избор за малки семейства или двойки, които търсят баланс между пространство и уют.
✅ 34 бр. тристайни апартаменти: Идеални за по-големи семейства, нуждаещи се от допълнително пространство.
✅ 29 бр. подземни паркоместа, 8 от които са със зарядни станции за електрически автомобили
✅ 61 бр. мазета.
✅ 29 бр. единични и двойни гаража на партера, ограден двор с 17 бр. въшнни паркоместа.

Предимства на инвестицията:
✅ ж.к. Меден Рудник е един от най-бързо развиващите се квартали в Бургас, с нарастваща стойност на имотите и голям потенциал за ръст в цените.
✅ Специални оферти и гъвкави схеми на разплащане.
✅ Инвестирайте в имот с доказано качество и надеждност, осигурявайки си сигурност и спокойствие за бъдещето.

Агенция ”ХОУМСТЕД” разполага с детайлна информация за проекта, подробни скици на всички апартаменти, гаражи, паркоместа, както и всякакви други детайли около строежа. За клиентите ни закупили имот в тази сграда предлагаме безплатно да изработим идеен проект за интериорен дизайн, 3D визуализация и Виртуална 360° градусова разходка на жилището, за да видят и да се разходят в новия им дом.

Съдействаме за банково кредитиране.

Огледите до обекта се извършват с наш екологично съобразен електрически автомобил по всяко време включително събота и неделя след предварителна уговорка.

Не пропускайте възможността да се запознаете с новия проект и да разгледате възможностите за закупуване на Вашия бъдещ дом. За повече информация и за да уговорите оглед, свържете се с нас на:

Телефони:     📱 0888 280 280
                      📱 0887 470 470
                      ☎️ 056 71 71 71
Email: [email protected]
Адрес: ул. “Ген. Гурко” 34

Очакваме ви, за да ви помогнем да намерите перфектния дом за Вас и Вашето семейство!

Агенцията разполага със Свидетелство за дистанционно управляващ пилот и експлоатация на БЛС (безпилотни летателни системи) от Главна дирекция Гражданска Въздухоплавателна Администрация съгласно изискванията на Регламент за изпълнение (ЕС) 2019/947. Всички въздушни заснемания се планират и извършват съгласно законодателството на Република България и ЕС.