Начало / Обяви / 🏘️ Нова масивна къща на 2 етажа в с. Александрово – община Поморие – Проект за обзавеждане.

🏘️ Нова масивна къща на 2 етажа в с. Александрово – община Поморие – Проект за обзавеждане.

Описание на имота

Хоумстед предлага за продажба къща находяща се в с. Александрово. Селото се намира на 1км от с. Медово, на 15 км от язовир Порой, на 18 км от общинския център Поморие и на 27 км. от областния център Бургас.

с. Александрово е едно от предпочитаните населени места за закупуване на имот, защото е подходящо, както за постоянно живеене така и за отдих и туризъм . Атмосферата е спокойна, климата прекрасен сформиран от влиянието на планинските хълмове и близостта на морето. През последните години се построиха много вилни комплекси и луксозни къщи.

Къщата е на 2 етажа с РЗП 159,46 кв.м. и 500 кв.м. дворно място и ще бъде завършенa до ключ според желанията и изискванията на клиента без да се доплаща. Без такса поддръжка.

Сградата е построена безкомпромисно с утвърдени марки високачествени и иновативни материали, отговарящи на всички стандарти за качество и безопасност. Седем камерна дограма REHAU с троен 32 мм. стъклопакет (триплекс) 4 сезона , силиконова фасадна мазилка Баумит,
10 см изолация с най-висока плътност, алуминиеви парапети и стъкло, мрамор на терасите. Двора ще бъде озеленен с райграс, ниска и висока растителност.

За удобство на бъдещите собственици на имота сме изработили безплатно идеен проект за виртуално обзавеждане на къщата, от който може да си види как би изглеждал техният нов дом. Проекта може да бъде променен във всеки един момент по желание на клиента.

Огледите могат да се извършват по всяко време включително събота и неделя с предварителна уговорка. За по-подробна информация и огледи не се колебайте да ни позвъните на посочените телефонни номера:
📱 0888 280 280
📱 0887 470 470
☎️ 056 71 71 71

  Направи запитване

  Ако имотът ти е харесал и искаш да запазиш час за оглед попълни формата по-долу и наш консултант ще се свърже с теб в максимално кратък срок.

 • СТАТУС ПРОДАДЕНА
 • Адрес:с. Александрово
  Град:община Поморие
  Година на построяване:2023г.
  Eтаж:Двуетажна
  Квадратура:159,46
  Дворно място:500 кв.м.
  Стаи:5
  WC:3
  Килер:1
  Гараж:2
 • ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
 • ОБАДИ СЕ