Начало / Обяви / 🏠Нова къща на 2 етажа в с.Александрово – общ. Поморие + Проект за обзавеждане

🏠Нова къща на 2 етажа в с.Александрово – общ. Поморие + Проект за обзавеждане

Описание на имота

Хоумстед предлага за продажба къща находяща се в с. Александрово. Селото се намира на 1км от с. Медово, на 15 км от язовир Порой, на 18 км от общинския център Поморие и на 27 км. от областния център Бургас.

с. Александрово е едно от предпочитаните населени места за закупуване на имот, защото е подходящо, както за постоянно живеене така и за отдих и туризъм . Атмосферата е спокойна, климата прекрасен сформиран от влиянието на планинските хълмове и близостта на морето. През последните години се построиха много вилни комплекси и луксозни къщи.

Къщата е на 2 етажа с РЗП 159,46 кв.м. и 500 кв.м. дворно място и ще бъде завършенa до ключ според желанията и изискванията на клиента без да се доплаща. Без такса поддръжка.

Сградата е построена безкомпромисно с утвърдени марки високачествени и иновативни материали, отговарящи на всички стандарти за качество и безопасност. Седем камерна дограма REHAU с троен 32 мм. стъклопакет (триплекс) 4 сезона , силиконова фасадна мазилка Баумит,
10 см изолация с най-висока плътност, алуминиеви парапети и стъкло, мрамор на терасите. Двора ще бъде озеленен с райграс, ниска и висока растителност.

Огледите могат да се извършват по всяко време включително събота и неделя с предварителна уговорка. За по-подробна информация и оглед не се колебайте да ни позвъните на посочените телефонни номера:
📱 0888 280 280
📱 0887 470 470
☎️ 056 71 71 71

  Направи запитване

  Ако имотът ти е харесал и искаш да запазиш час за оглед попълни формата по-долу и наш консултант ще се свърже с теб в максимално кратък срок.

 • СТАТУС ИЗЧАКВАНЕ
 • Адрес:с. Александрово
  Година на построяване:2023
  Eтаж:2
  Квадратура:159,46
  Дворно място:500
  Стаи:4
  WC:3
  Килер:1
  Гараж:1
 • ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
 • ОБАДИ СЕ