Начало / Обяви / Парцел в централната градска част на гр. Ахелой

Парцел в централната градска част на гр. Ахелой

Описание на имота

ХОУМСТЕД продава ексклузивно парцел в централната част на гр. Ахелой. Градът е локализиран в крайбрежната зона Ахелойския залив на около 500 метра от морето, 14 км. северно от общинския център Поморие и на 29 км североизточно от големия областния център Бургас. Плажната ивица е дълга приблизително 10 линейни километра стигаща до гр. Поморие и широка от 10 до 20 линейни метра. Има яхтено пристанище, което е подходящо за акустиране на моторни, ветроходни яхти и рибарски лодки.

Имота има правилна правоъгълна форма с отлично местоположение в градска среда и площ от 500 кв.м.
Разполага с всички необходими комуникации – изградена пътна инфраструктура, ток, вода и канализация. Разполага със собствен водоизточник (бита е сонда в парцела). Тиха и спокойна улица. В непосредствена близост има магазини, кафенета и други удобства подходящи за целогодишно живеене.

Покупката на този имот може да се превърне в отлична инвестиция, която предлага чудесна предпоставка за строеж на ваканционен имот или семейна къща с лесен достъп до морето.

Попада в устройствена зона Жм. Показатели на застрояване:

Максимален кинт – 1,2
Максимална плътност на застрояване – 60%
Минимална озеленена площ – 40% (1/2 с дървесна растителност)
Височина на сграда 10 м.

Има готов проект за изграждане на еднофамилна къща. При интерес от страна на клиентите можем да покажем скиците и архитектурния план на проекта.

За по-подробна информация и огледи може да се обадите на посочените телефонни номера по-долу:
📱 0888 280 280
📱 0887 470 470
☎️ 056 71 71 71

  Направи запитване

  Ако имотът ти е харесал и искаш да запазиш час за оглед попълни формата по-долу и наш консултант ще се свърже с теб в максимално кратък срок.

 • СТАТУС ПРОДАДЕН
 • Адрес:ул. Мусала
  Град:Ахелой
  Дворно място:500
 • ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
 • ОБАДИ СЕ