Начало / Обяви / Разработен бизнес – заведение в центъра на София

Разработен бизнес – заведение в центъра на София

Описание на имота

Агенция Хоумстед представя на Вашето внимание разроботен бизнес в помещение под наем на отлична локация в центъра на София – на ъгъла между ул. Уилям Гладстон и ул. Цар Иван Асен.

ВАЖНО – Помещението е под наем, цената е за бизнеса (фирма, оборудване, бранд, и всичко така, както се вижда на снимките и виртуалната обиколка) + продължаване на наема, който е 880лв/месец с ДДС, а режийните са около 120 лева.

Посочената цена включва:

– Разработен и известен в района бранд за безглутенова храна (в околността има много адвокатски кантори, офиси и бизнес помещения, като някои от тях са редовни клиенти на Хапки живот)

– Професионално оборудване – хладилник, хладилна витрина за храна и напитки, кафемашина, професионален блендер, фурна, както и цялата посуда – купи, чинии, прибори и т.н.

– Всички продукти с дълга трайност, които можете да видите на снимките и виртуалната обиколка

– Фирмата, която е напълно чиста и с разрешение от РЗИ за помещението

– Касов апарат, ПОС терминал

– Плотове, шкафове, столове, телевизорът, климатикът, живата картина на стената и всичко, което може да видите от снимките

Помещението е наскоро ремонтирано, изключително поддържано. Разполага с основна част + малък склад и собствен санитарен възел. Продава се поради лични семейни причини.

За допълнителна информация можете да се свържете с нас. Провеждаме огледи в удобно за Вас време (разполагаме с ключ).

    Направи запитване

    Ако имотът ти е харесал и искаш да запазиш час за оглед попълни формата по-долу и наш консултант ще се свърже с теб в максимално кратък срок.

  • СТАТУС ПРОДАДЕН
  • Адрес:ул. Уилям Гладстон
    Квадратура:40
  • ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
  • ОБАДИ СЕ