Апартаменти за продажба в нова сграда LAZUR RESIDENCE, Славейков, Бургас

Кликнете върху някой етаж, за да разгледате скиците и да проверите за наличност.

       

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! – БЕЗ КОМИСИОННА!

 ДОКАЗАНИ СТРОИТЕЛ и ИНВЕСТИТОР! ВСИЧКИ СГРАДИ СА ПОСТРОЕНИ И СА С АКТ 16 БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ! ОБЕКТА Е НА ПОВЕЧЕ ОТ 90% РАЗПРОДАДЕН!

Следете тук за всеки един етап от строителството:

”Лазур резидънс” е сграда находяща се в един от най-бързо развиващите се в жилищното строителство райони

на ж.к. Славейков в близост до многопрофилната болница ”Сърце и мозък” – местност Мадика.
Около обекта има изградена инфраструктура с бърз и лесен достъп до големите пътни артерии на град Бургас.

Разгърната застроена площ е 10 000 кв.м. с два жилищни входа, като всеки един от тях има своя зелена зона. Апартаментите са с правилни форми и удобно разпределение на помещенията. В цялата сграда има 124 апартамента, които са с малък процент общи части и са разположени на 10 жилищни етажа. Партерните апартаменти са със собствено озеленено пространство между 30 и 40 кв.м.

Предвидени са 74 подземни и 37 наземни паркоместа разположени в оградената част около сградата, както и 10 външни покрити паркоместа, които се заплащат допълнително.

Желанието на строителя е да осигури на бъдещите собственици на апартаменти спокойна и природосъобразна среда съчетана с максимални удобства и комфорт съобразени с нуждите на едно семейство.

За построяването на сградата са предвидени утвърдени фасадни решения за топлоизолация, покрития, висококачествена дограма, които да осигурят оптимална енергийна ефективност и безпроблемна експлоатация на жилищата. В строителството отново ще бъде заложено на високия клас материали.

Сигурност:
Сградата е проектирана така, че да отговаря на всички съвременни стандарти за безопасност.
Аварийно осветление.
Гръмоотводна инсталация.
Дворни части с отводнителна система.

Интериор:
Проектът се отличава с висококачествените материалите, които ще се използват за изграждането на самата конструкция, както и за интериора на сградата.
Тераси: под – гранитогрес и отводнителен сифон, алуминиеви парапети по проект.
Дограма за прозорците – ПВЦ дограма, с шесткамерен профил – екологичен и незапалим с двоен стъклопакет, противошумен, топлоизолиращ и четири сезона.
Входни врати – блиндирани с модерен дизайн, монтирани с брави и дръжки.
Фасадата на сградата ще бъде с елегантен и модерен стил, които подчертават малките детайли.
Апартаментите се предлагат в степен на завършеност по БДС (до тапа).

При желание от страна на купувача можем да изготвим индивидуален проект чрез виртуална разходка, за да се види как би изглеждал апартамента обзаведен.

Все още може да изберете желания етаж, апартамент, площ и изложение. Не се бавете, а се свържете с нас на посочените телефонни номера в обявата!

За по-подробна информация относно строежа може да ни се обадите на посочените телефонни номера в обявата или да заповядате в офиса ни на ул. ”Генерал Гурко” 34 или на място пред строителния обект, където ще можем да Ви покажем подробно скиците на всеки един апартамент и предходните завършени проекти на строителя и инвеститорите, които представляваме.

Гъвкава и удобна за клиента схема на разсрочено плащане.

За по-подробна информация и огледи не се колебайте да ни позвъните на посочените по-долу телефонни номера:
📱 0888 280 280
📱 0887 470 470
☎️ 056 71 71 71

ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОР, БЕЗ КОМИСИОННИ! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!