Услуги

Homestead недвижими имоти предлага разнообразни услуги, свързани с управлението и продажба на недвижими имоти. Можете да се обърнете към нас със запитване за следните отделни услуги:

360-градусово виртуално заснемане

Независимо дали имате търговско помещение, хотел, жилище за отдаване под наем заснемането на професионална 360-градусова виртуална обиколка винаги може да бъде от сериозен плюс за привличането на нови клиенти. Услугата включва:

  • Изготвяне на панорамни снимки с професионална 360-градусова камера
  • Обработка на снимковия материал и добавяне на лога, данни за контакт и други (по желание)
  • Сгловяване на виртуалния тур
  • Публикуване в Matterport Cloud
  • Предоставяне на връзка за споделяне и код за вграждане в сайт

От услугата могат да се възползват както индивидуални клиенти, така и агенции за недвижими имоти.

*Услугата се предлага за градовете Пловдив и Бургас. За да получите актуална оферта, моля, свържете се с нашия търговски отдел: [email protected] / 0888 280 280

Управление на имоти под наем

Ако нямате възможност да присъствате физически при търсенето и сключване на договор с нови наемодатели или да реагирате при възникнали проблеми можете да се обърнете към нас за пълно управление на Вашата недвижима собственост срещу процент от месечния наем.

* Услугата е обвързана с предоставяне на права за ексклузивно представителство

Ремонтни дейности и интериорен дизайн

Хоумстед може да съдейства с намирането на подходяща фирма за реализиране на Вашия интериорен проект при нанасяне в новото Ви жилище, закупено през агенцията. Услугата е безплатна за всички клиенти и се предоставя при поискване.

Съдействие за ипотечен/жилищен кредит

Оказваме пълно съдействие на нашите клиенти при намирането на най-добри условия за финансиране на тяхната покупка. Можете да разчитате на нас за всякакъв тип информация относно условията на банките, лихвени проценти и др. Услугата е безплатна за всички клиенти на агенцията.