Начало / Обяви / Голямо партерно помещение на 2 нива в ж.к. “Лазур”, Бургас, ул. Перущица

Голямо партерно помещение на 2 нива в ж.к. “Лазур”, Бургас, ул. Перущица

Описание на имота

Хоумстед продава ексклузивно партерно помещение в ж.к. Лазур на ул. Перущица, ситуирано в новопостроена сграда с разрешително за ползване (акт 16) от 2021г. Имота е на две нива, oбщата им площ е 156,15 кв.м., от които чисто са 133,52 кв.м. разпределени по следния начин:

✅ – ниво едно – 22,63 кв.м.
✅ – ниво две – 112,21 кв.м.

Просторен и удобен за всякакъв вид бизнес дейности – магазин, офис, аптека, медицински кабинети, студио за красота, детски център и др.

В партера има два отделни входа и 3 санитарни помещения всяко, от което е с отделен водомер. Поради близостта си до морето имота лесно може да бъде преграден наполовина и да се обособят два самостоятелни апартамента по 55 кв.м. чиста жилищна площ, които могат да се отдават под наем целогодишно.
Предлагаме безплатно на бъдещите купувачи да изготвим примерен проект с виртуална разходка за бизнеса, който желаят или как биха изглеждали двете жилища ако бъде разделено на две помещението.

По-долу предоставяме 2 линка към виртуални разходки, за да се види разпределението на имота и примерен проект за два дентални кабинета. Нужно е само да копирате всеки един линк поотделно и да ги отворите в браузър по Ваш избор.

Актуално състояние на партера към момента – на тапа:

Примерен проект за два двустайни апартамента:

Примерен проект за два дентални кабинета:

Агенцията разполага с ключ и огледите могат да се извършват по всяко време включително събота и неделя с предварителна уговорка. За по-подробна информация и огледи не се колебайте да ни позвъните на посочените телефонни номера:
📱 0888 280 280
📱 0887 470 470
☎️ 056 71 71 71

  Направи запитване

  Ако имотът ти е харесал и искаш да запазиш час за оглед попълни формата по-долу и наш консултант ще се свърже с теб в максимално кратък срок.

  Адрес:ж.к. Лазур, ул. Перущица
  Град:Бургас
  Година на построяване:2021
  Eтаж:1
  Квадратура:156,15
  Стаи:2
  WC:3
 • ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
 • ОБАДИ СЕ