Апартамент в м. Мадика
Начало / Обяви / Двустаен апартамент в ж.к. Славейков – Нов проект

Двустаен апартамент в ж.к. Славейков – Нов проект

Описание на имота

БЕЗ КОМИСИОННА! ДОКАЗАНИ СТРОИТЕЛ и ИНВЕСТИТОР! ВСИЧКИ СГРАДИ СА ПОСТРОЕНИ И СА С АКТ 16 БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!
ОБЕКТА Е НА ПОВЕЧЕ ОТ 60% РАЗПРОДАДЕН!

Проект за жилищна сграда находяща се в един от най-бързо развиващите се в жилищното строителство райони на ж.к. Славейков в близост до многопрофилната болница ”Сърце и мозък” – местност Мадика.
Около обекта има изградена инфраструктура с бърз и лесен достъп до големите пътни артерии на град Бургас.

Разгърната застроена площ е 12 000 кв.м. с два жилищни входа, като всеки един от тях има своя зелена зона. Апартаментите са с правилни форми и удобно разпределение на помещенията. В цялата сграда има 124 апартамента, които са с малък процент общи части и са разположени на 10 жилищни етажа. Партерните апартаменти са със собствено озеленено пространство между 30 и 40 кв.м.

Предвидени са 74 подземни и 37 наземни паркоместа разположени в оградената част около сградата, както и 10 външни покрити паркоместа, които се заплащат допълнително.

Желанието на строителя е да осигури на бъдещите собственици на апартаменти спокойна и природосъобразна среда съчетана с максимални удобства и комфорт съобразени с нуждите на едно семейство.

За построяването на сградата са предвидени утвърдени фасадни решения за топлоизолация, покрития, висококачествена дограма, които да осигурят оптимална енергийна ефективност и безпроблемна експлоатация на жилищата. В строителството отново ще бъде заложено на високия клас материали.

Сигурност:
Сградата е проектирана така, че да отговаря на всички съвременни стандарти за безопасност.
Аварийно осветление.
Гръмоотводна инсталация.
Дворни части с отводнителна система.

Интериор:
Проектът се отличава с висококачествените материалите, които ще се използват за изграждането на самата конструкция, както и за интериора на сградата.
Тераси: под – гранитогрес и отводнителен сифон, алуминиеви парапети по проект.
Дограма за прозорците – ПВЦ дограма, с шесткамерен профил – екологичен и незапалим с двоен стъклопакет, противошумен, топлоизолиращ и четири сезона.
Входни врати – блиндирани с модерен дизайн, монтирани с брави и дръжки.
Фасадата на сградата ще бъде с елегантен и модерен стил, които подчертават малките детайли.
Апартаментите се предлагат в степен на завършеност по БДС (до тапа).

Апартаментът се намира на етаж 8 от 10 с площ 67,83 м2 (чиста площ 59,10 м2) с разпределение:

✅ Антре
✅ Дневна с трапезария
✅ Спалня
✅ Баня с тоалетна
✅ Тераса – 2бр.

При желание от страна на купувача можем да изготвим индивидуален проект чрез виртуална разходка, за да се види как би изглеждал апартамента обзаведен.

Бъдете едни от първите инвестирали в тази сграда, все още имате предимството да изберете най-подходящият за Вас апартамент на цена от 870 евро на кв.м.

За по-подробна информация относно строежа може да ни се обадите на посочените телефонни номера в обявата или да заповядате в офиса ни на ул. ”Генерал Гурко” 34
там ще можем да Ви покажем подробно скиците на всеки един апартамент и предходните завършени проекти на строителя и инвеститорите, които представляваме.

Гъвкава и удобна за клиента схема на разсрочено плащане.

За всякаква информация не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефонни номера:
📱 0888 280 280
📱 0887 470 470
☎️ 056 71 71 71

  Направи запитване

  Ако имотът ти е харесал и искаш да запазиш час за оглед попълни формата по-долу и наш консултант ще се свърже с теб в максимално кратък срок.

  Адрес:ж.к. Славейков
  Град:Бургас
  Година на построяване:2024
  Eтаж:8
  Квадратура:68
  Стаи:2
  WC:1
 • ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
 • ОБАДИ СЕ